آغاز جشنواره بزرگ سواد رسانه در استان بوشهر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «راه بوشهر» به نقل از روابط عمومی سومین جشنواره سواد رسانهای استان بوشهر عباس احمدی با اشاره به آغاز جشنواره سواد رسانه نسرای استان بوشهر اظهار کرد: سواد رسانهای، به معنای آموزش و آگاهی از تأثیرات رسانههای جمعی و شبکههای اجتماعی با ظرفیت بهرهوری از اینترنت بر افراد و جوامع است.
دبیر سومین جشنواره سواد رسانه نسرای استان بوشهر گفت: در این میان شبکههای اجتماعی در فضای مجازی گوی سبقت را از رسانههای دیگر ربوده است به طوری که اکثر مردم حضور در این شبکهها را بر خیلیل از تفریحات دیگر ترجیح می دهند.
وی با تأکید بر اینکه دنیای امروز دنیای انفجار اطلاعات است افزود: در این دنیا با این هجمه از اطلاعات باید انسانها از سواد رسانهای کافی برخوردار باشند تا از معرض خطرات و آسیبهای این فضا قرار نگیرند.
احمدی در ادامه به تاریخچه پیدایش سواد رسانهای توسط «مارشال مک لوهان» در سال ۱۹۶۵ اشاره کرد و تصریح کرد: مک لوهان در نظریه خود معتقد بود زمانی که دهکدهجهانی تحقق یابد لازم است انسانها به سواد جدیدی به نام سواد رسانه ای دست یابند.
بیر سومین جشنواره سواد رسانه نسرای استان بوشهر خاطرنشان کرد: اگر افراد جامعه از سواد رسانهای کافی برخوردار باشند در برابر اطلاعات وارد شده از جانب رسانهها دچار آسیبپذیری کمتری خواهند شد.
وی اظهار کرد: با آگاهی یافتن از اطلاعات رسانهای والدین حتی به راحتی میتوانند فرزندان خود را از گزند معضلات فضای مجازی مصون بدارند.
احمدی با اشاره به رسالت معلمان و اساتید در بحث سواد رسانهای تصریح کرد: این قشر میتوانند با ترویج اطلاعات تاثیرگذارتر در میان برنامههای آموزشی به دانشآموزان خود کمک کنند.
بیر سومین جشنواره سواد رسانه نسرای استان بوشهر در ادامه تشریح کرد: شهرستان عسلویه میزبانی سومین جشنواره سواد رسانهای کشور در مرحله استانی خواهد بود.
وی با بیان اینکه این رویداد ملی به میزبانی فضای مجازی شهرستان برگزار میشود گفت: برترینهای این جشنواره پس از اجرای مرحله استانی، به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.
احمدی تصریح کرد: برگزاری این جشنواره در عسلویه، فرصتی بینظیر برای نمایش توانمندیهای فرهنگی و تکنولوژیک شهرستان است و ما امیدواریم که این رویداد به تقویت سواد رسانهای در سطح استان و کشور کمک کند.
محورهای جشنواره
دبیر سومین جشنواره سواد رسانهای استان بوشهر با اشاره به محورهای این جشنواره عنوان کرد: علاقه مندان میتوانند در محورهای، رسانهشناسی، تربیترسانهای، هوشمصنوعی، اقتصاد رسانهای، جریانشناسی رسانهای، بازیهای رایانهای، شبکه ملی اطلاعات، فناوریهای نوین ارتباطی، شناسایی ظرفیتها و مشارکت مردمی در فضایمجازی آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
قالبهای ارائه آثار
وی افزود: شرکت کنندگان می توانند آثار خود را در یکی از قالبهای کتاب، پوستر، بروشور، نرم افزار، سخنرانی، پاورپوینت، اینفوگرافیک، موشنگرافیک، پادکست(فایل صوتی) و مقالههای علمی_پژوهشی تولید و ارسال کنند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0