رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر خبر داد:

پرورش آبزی توسط دانشگاه آزاد در دیلم و دلوار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: ورودی جدی به حوزه تحقیقات دریایی و آبزی‌پروری را مدنظر قرار داده و ۳۰ هکتار زمین در دیلم و ۲۵ هکتار زمین در دلوار آماده فعالیت در حوزه پرورش آبزیان است که با توجه به اخذ مجوز و انعقاد تفاهم‌نامه‌های لازم به‌زودی شاهد اتفاقات خوبی در این خصوص خواهیم بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «راه بوشهر» سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ظهر امروز در نشست مشترک با مسئولان شهرستان جم، اهداف و برنامه‌های دانشگاه آزاد را در این منطقه از استان تشریح کرد.

وی با اشاره به اهدای دو قطعه زمین به متراژ ۶ هزار متر مربع برای اجرای برنامه‌های دانشگاه در این منطقه صنعتی از سوی مسوولان، گفت: نگاه مثبت، همسو و همگرایانه‌ای میان مدیران استانی و شهرستانی با دانشگاه آزاد اسلامی جای تقدیر دارد و موجب دلگرمی و انگیزه مضاعف مسوولان دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به فرازی از نهج‌البلاغه که در آن تأکید شده، تفکر در نعمت‌های خداوند متعال را بهترین عبادت عنوان و تبیین کرد: مهم‌ترین و بالاترین نعمت، نعمت سلامتی است.

رازقی با تأکید بر اینکه استان بوشهر به‌واسطه ظرفیت‌های مهمی چون دریا، نخیلات، نفت و گاز جایگاه ویژه‌ای در برنامه‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی دارد، ادامه داد: این ظرفیت‌ها، مزیت رقابتی استان بوشهر در انجام فعالیت و کسب سرمایه‌گذاری‌هاست که باید از آن به نحو مطلوب بهره گرفت.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مرکز جم از فعالان دانشگاهی در استان بوشهر است، توضیح داد: سرای نفت و گاز دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این شهرستان ایجاد شده که با پیگیری‌ها و تلاش همگانی، بسترساز بسیاری از فعالیت‌ها در دانشگاه استان و کشور شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، تأکید کرد: این دانشگاه مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی، دانشی و مهارتی دانشگاه‌های سراسر کشور در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی به استان‌ بوشهر است.

رازقی با بیان اینکه در کشور، استان بوشهر را به‌واسطه دریا و منطقه صنعتی عسلویه می‌شناسند، تشریح کرد: عسلویه پایتخت انرژی کشور است، در کشور ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مرز آبی وجود دارد که ۷۴۰ کیلومتر آن در استان بوشهر قرار دارد، اما شاید بتوان گفت، هنوز بسیاری از ظرفیت‌های وابسته به این دو مزیت، مغفول مانده و از بالقوه به بالفعل تبدیل نشده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ورودی جدی به حوزه تحقیقات دریایی و آبزیپروری را مدنظر قرار داده است، یادآور شد: ۳۰ هکتار زمین در دیلم و ۲۵ هکتار زمین در دلوار آماده فعالیت در حوزه پرورش آبزیان است که با توجه به اخذ مجوز و انعقاد تفاهم‌نامه‌های لازم به‌زودی شاهد اتفاقات خوبی در این خصوص خواهیم بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به وجود سه مرکز دانشگاه جم، دیر و کنگان در جنوب استان بوشهر، یادآور شد: با توجه به ظرفیت‌های این منطقه، جمعیت شهری، نزدیکی به صنایع عظیم نفتی، تلاش می‌کنیم این مراکز به واحد دانشگاهی تبدیل شوند که با حمایت همه‌جانبه مسوولان شهری و نگاه حمایتی موجود، این مهم دور از دسترس نخواهد بود.

پایان پیام/