از پروژه‌های سازندگی تا کاهش تصادفات؛

۱۴۵ پروژه راهداری با اعتبار ۲۱۰۰ میلیارد تومان اجرا شد

عبدالکریم اخترشناس، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر، از اجرای ۱۴۵ پروژه با اعتبار ۲۱۰۰ میلیارد تومان در استان خبر داد و از کاهش ۹ درصدی تصادفات و تلاش‌های متعدد برای ارتقاء ایمنی ترافیک در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «راه بوشهر»؛ عبدالکریم اخترشناس، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر، به مناسبت هفته گرامیداشت حمل و نقل، رانندگان و راهداری، اظهار کرد: از ۲۶ آذر تا ۱ دی به عنوان هفته گرامیداشت حمل و نقل، رانندگان و راهداری نامگذاری شده است. این نامگذاری به دلیل اتفاقات رخ داده در ۲۶ آذر ۱۳۶۱ در اوج جنگ ایران و عراق بود. جنگ مانع تخلیه کشتی حامل کالا در بنادر جنوبی شده بود و باعث به وجود آمدن بحران اتمام کالا و تهدیدات جنگی دولت عراق شد. امام خمینی (ره) در پیامی تاریخی از کامیون‌داران کشور خواستند که به بنادر جنوبی بروند و کالاهای اساسی را به مردم برسانند.

اجرای پروژه‌های سازندگی در بوشهر

وی افزود: چهارده سال بعد، وزارت راه و ترابری در سال ۱۳۷۶ پیشنهاد نامگذاری ۲۶ آذر به عنوان روز ملی حمل و نقل را به شورای فرهنگ عمومی کشور داد. همچنین، روز ۱ دی به عنوان روز راهدار نامگذاری شده که از تلاش‌های سربازان خط مقدم جاده‌ها تجلیل می‌کند.

اخترشناس در ادامه توضیح داد که راه‌های بوشهر به واسطه پروژه‌های فعال به کارگاه سازندگی تبدیل شده است. اکنون ۱۴۵ پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در استان بوشهر فعال است که بخشی از آن‌ها در دهه مبارک فجر و پایان سال و بخش دیگری در نیمه اول سال آینده افتتاح می‌شود.

پروژه‌های شاخص راهداری استان

وی تصریح کرد: پروژه‌های شاخص راهداری استان شامل روکش آسفالت محور چغادک به بوشهر و بالعکس با اعتبار ۷۵ میلیارد تومان، به روز رسانی روشنایی، اجرای نیوجرسی و خط کشی بوشهر به چغادک با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان و اجرای میدان تقاطع چغادک به عنوان نقطه حادثه خیز با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان است.

موفقیت‌های استان بوشهر در ارزیابی‌های سازمان راهداری

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر همچنین به وضعیت عملکرد استان در ارزیابی‌های سازمان راهداری اشاره کرد و گفت: بر اساس اعلام سازمان راهداری، استان بوشهر در چند شاخص حایز رتبه‌های برتر شده است. رتبه ۱ در احداث راه روستایی، رتبه ۲ در عملیات نگهداری رویه راه‌ها، رتبه ۳ در رفع نقاط پرحادثه مصوب، رتبه ۳ در نصب و نگهداری علائم ایمنی راه، رتبه ۴ در زمینه جذب درآمد پیش‌بینی شده و رتبه ۵ در روابط عمومی را کسب کرده‌ایم.

آمار عملکرد ۹ ماهه سال جاری

وی با ارائه آماری از عملکرد ۹ ماهه سال جاری افزود: در ۹ ماهه سال جاری، ۴۹ کیلومتر راه روستایی احداث و آسفالت شده است. هم‌اکنون ۳۲ پروژه راه روستایی با اعتبار ۴۳۰ میلیارد تومان در دست اجرا داریم. استان بوشهر جزو استان‌های پیشگام در راه دسترسی مناسب روستایی با شاخص ۹۸ درصد است که میانگین کشوری ۸۲ درصد می‌باشد. همچنین، جابجایی کالا به میزان ۷ میلیون تن، جابجایی مسافر به میزان ۴ میلیون نفر، بهسازی، روکش و لکه‌گیری آسفالت به میزان ۳۳۰ کیلومتر و اصلاح ۶ نقطه حادثه‌خیز از جمله عملکردهای ما بوده است.

اقدامات مهم حوزه ایمنی ترافیک

اخترشناس در پایان به اقدامات مهم حوزه ایمنی ترافیک اشاره کرد و گفت: اقدامات مهمی در حوزه ایمنی ترافیک انجام شده است، از جمله کاهش ۹ درصدی تصادفات و کاهش ۱۶ درصدی فوتی‌ها در ۸ ماهه سال جاری. آموزش ۱۶۰۰ نفر دانش‌آموز و ۸۰۰۰ نفر موتورسوار، اهدای ۱۰۰۰ عدد کلاه ایمنی و آشکارسازی از طریق نصب برچسب شبرنگ روی ۲۴۰۰ وسیله نقلیه نیز از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/