ترازوی نانوایی‌های بوشهر زیر ذره‌بین استاندارد

مدیرکل استاندارد استان بوشهر گفت: به‌منظور مبارزه با کم‌فروشی، کلیه ترازوهای مورد استفاده در نانوایی‌ها باید به‌صورت قانونی استفاده شده و آزمون‌های دوره‌ای به‌صورت منظم روی آن‌ها انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «راه بوشهر»؛محسن مشتاقی مدیر‌کل استاندارد استان بوشهر، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: نان به‌عنوان قوت غالب جامعه باید دارای استاندارد لازم از لحاظ کیفیت و کمیت باشد.

وی افزود: به منظور مبارزه با کم‌فروشی و صیانت از حقوق متوازن جامعه، سازمان ملی استاندارد اقدام به انجام آزمون جهت تصدیق کلیه دستگاه‌های اندازه‌گیری که در داد و ستد عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرند، کرده است.

مشتاقی گفت: طبق ماده ۱۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، کنترل، نظارت و آزمون ادواری اوزان و مقیاس‌ها و وسایل سنجش از وظایف سازمان ملی استاندارد است.

وی ابراز کرد: در همین راستا، این اداره‌کل اقدام به برگزاری جلسه‌ای با رئیس اتاق اصناف بوشهر جهت هماهنگی بیشتر برای اجرای این فرآیند کرده است؛ همچنین دوره آموزشی جهت آشنایی بیشتر با این مقوله با حضور روسای اتحادیه‌ مرتبط با صنف نانوایی‌ها برگزار شده است.

مدیرکل استاندارد استان بوشهر بیان کرد: به‌منظور مبارزه با کم‌فروشی، کلیه ترازوهای مورد استفاده در نانوایی‌ها باید به‌صورت قانونی استفاده شده و آزمون‌های دوره‌ای به‌صورت منظم روی آن‌ها انجام شود، در غیر این صورت مطابق قوانین و مقررات جاری سازمان ملی استاندارد (ماده ۴۶)، هر شخص حقیقی و حقوقی که به نحوی به امور تولید، تجارت و ارائه خدمات و داد و ستد اشتغال دارد، چنانچه دارای اوزان و مقیاس‌ها و وسایل سنجش تقلبی یا غیر قانونی باشد و یا با اوزان و مقیاس‌های تقلبی و غیر قانونی دادو ستد کند، علاوه بر رد معادل اموالی که با تقلب کسب کرده است، با حکم دادگاه به حبس تعزیری درجه ۶ و یا جزای نقدی درجه سه یا هر دو مجازات محکوم و وسایل سنجش مذکور به نفع سازمان ضبط می‌شود.

پایان پیام/